HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Share
 

 help!!!

Go down 
AuthorMessage
syncromess

syncromess

Male Number of posts : 174
Location : wisbech
Drives : mk2 golf 16v GTI
Registration date : 2009-04-09

help!!! Empty
PostSubject: help!!!   help!!! EmptySat Sep 26 2009, 15:57

im tryin to put a new cd player in my golf (its 89 16v gti if it helps) but the problem im having is that only the old jvc one works, iv got several that i no work that i have tried and tested in mates cars but they just dont even turn on in mine, all the lives and earths work fine and theres still a current at the end of the iso and adaptors but theres just nothing showing up on the cd players themselves

anyone got any ideas?? any help would be apprieciated

cheers richard
Back to top Go down
whatalotafun

whatalotafun

Male Number of posts : 1656
Age : 35
Location : on the road
Drives : fiesta zetec, eunos roadster, 1970 bug, honda vt 250
Registration date : 2009-06-26

help!!! Empty
PostSubject: Re: help!!!   help!!! EmptySat Sep 26 2009, 16:53

i know it sounds silly, but you have turned the ignition on yeah?
Back to top Go down
syncromess

syncromess

Male Number of posts : 174
Location : wisbech
Drives : mk2 golf 16v GTI
Registration date : 2009-04-09

help!!! Empty
PostSubject: Re: help!!!   help!!! EmptySat Sep 26 2009, 18:09

yep, tried it with it running aswell, it just seems strange that only one player works but the rest dont lol
Back to top Go down
whatalotafun

whatalotafun

Male Number of posts : 1656
Age : 35
Location : on the road
Drives : fiesta zetec, eunos roadster, 1970 bug, honda vt 250
Registration date : 2009-06-26

help!!! Empty
PostSubject: Re: help!!!   help!!! EmptySat Sep 26 2009, 18:15

have you checked that the plug attatched to the cars (your & yourmates)
are the same setup?

(you got those pics yet mate?)
Back to top Go down
syncromess

syncromess

Male Number of posts : 174
Location : wisbech
Drives : mk2 golf 16v GTI
Registration date : 2009-04-09

help!!! Empty
PostSubject: Re: help!!!   help!!! EmptySat Sep 26 2009, 18:20

yer you should have them shortly

yer i have, think im jus gonna pull every thing out and start over like the my last golf, you would think i would learn ay
Back to top Go down
azzeer

azzeer

Male Number of posts : 837
Age : 27
Drives : polo mk3 breadvan
Registration date : 2009-06-15

help!!! Empty
PostSubject: :-)   help!!! EmptySat Sep 26 2009, 21:31

with my polo mk3 1992 i had to u got to swap battery voltage and ignition feed around on the wires that come out of the back of the hedunit
the icso will bee all right you dont have to mod that 1 hope this helps help!!! 51732
Back to top Go down
manning

manning

Male Number of posts : 186
Age : 35
Location : wisbech area!
Drives : mk2 gti
Registration date : 2008-05-04

help!!! Empty
PostSubject: Re: help!!!   help!!! EmptySun Sep 27 2009, 08:11

have u tryed turning ur earth and live around on the back of the head unit? as the should b diffrent wire fitments on the live i beleve??
Back to top Go down
syncromess

syncromess

Male Number of posts : 174
Location : wisbech
Drives : mk2 golf 16v GTI
Registration date : 2009-04-09

help!!! Empty
PostSubject: Re: help!!!   help!!! EmptyWed Sep 30 2009, 10:02

azzeer wrote:
with my polo mk3 1992 i had to u got to swap battery voltage and ignition feed around on the wires that come out of the back of the hedunit
the icso will bee all right you dont have to mod that 1 hope this helps help!!! 51732

i have tryed swapping those two around and it was still the same, but thanks anyway mate

manning wrote:
have u tryed turning ur earth and live around on the back of the head unit? as the should b diffrent wire fitments on the live i beleve??

but if my old jvc unit was wired that way round surly it wouldnt work in my mates car that all the other players work in? as thats the bit that gets me lol, all the cd players work in my mates cars including the only one that works in mine lol
cheers mate
Back to top Go down
STRASSE KRIEGER

STRASSE KRIEGER

Male Number of posts : 204
Location : BURY
Drives : MK3 GOLF
Registration date : 2009-06-10

help!!! Empty
PostSubject: Re: help!!!   help!!! EmptyThu Oct 01 2009, 20:37

stupid question but have you tried just turning it on on the front of the player stupid as this sound it may have the ignition live wired into your permanent live feed so the ignition wont do nothing when you switch it on?

also have you checked the earth connection to the iso using a multi meter with a continuity tester?

also some players have a fuse built in just above the iso socket?? worth a try!

ah fook it i was trying not to say anything but i used to fit all this stuff as a living for years and was trying not to bother with it anymore lolhelp!!! Icon_biggrin

so i can do it all for ya or with ya if ya want buh plus i dont mind fitting any other stuff you want doing if you fancy a trip over to mine up to you matehelp!!! 51732

i'll stick the kettle on and we can get to work lolhelp!!! Lol
Back to top Go down
syncromess

syncromess

Male Number of posts : 174
Location : wisbech
Drives : mk2 golf 16v GTI
Registration date : 2009-04-09

help!!! Empty
PostSubject: Re: help!!!   help!!! EmptyFri Oct 02 2009, 09:59

yes mate i tried turning it on lol with the ignition on, i went over the lives with a multi meter and they where fine, i just assumed that since my jvc unit worked the wiring should be fine,

checked the fuse like i say all the players work fine in other cars

lol well if you dont mind giving us a hand mate i would be most greatfullhelp!!! Lol jus let us know when your free mate

thaaaaankshelp!!! Icon_biggrin
Back to top Go down
Sponsored content




help!!! Empty
PostSubject: Re: help!!!   help!!! Empty

Back to top Go down
 
help!!!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
fendubbers :: The Garage :: ICE and Security-
Jump to: